Voor sportaanbieders

Een eigen sportkanaal

Met Workoutsonline.nl kunt u uw leden op een makkelijke manier een eigen sportkanaal, met eigen lessen, aanbieden. Hiermee vergroot u niet alleen uw retentie, maar heeft u ook een mooie manier om nieuwe klanten aan te trekken.

✔️ VERGROOT UW SERVICE!

  • exclusief voor uw eigen leden in een afgesloten platform, niet openbaar
  • bereik leden die (nog) niet binnen willen/durven sporten
  • leden kunnen zo toch met een les als die vol is en/of op een ander tijdstip meedoen 

✔️ VERGROOT UW AANBOD!

  • uw lesaanbod is 24/7 beschikbaar, on demand en op elk apparaat af te spelen
  • niet alleen uw eigen workouts, maar ook van alle aangesloten sportaanbieders 
  • start meteen met >75 workouts online

✔️ SAMEN STERKER!

  • leer van elkaar om kwaliteit te verbeteren; kennisdeling + statistieken
  • uit ervaring is gebleken dat leden liever les hebben van hun eigen instructeur
  • krijg exclusiviteit, dus geen directe concurrent op Workoutsonline.nl

Geïnteresseerd? Vul uw gegevens in en we nemen zsm contact op!

Vraag & Antwoord

Een telefoon met goede camera en statief. De rest, licht, geluid, internet, instructeur heeft u als het goed is allemaal al.

Als partner van ons krijgen jullie een vouchercode die jullie leden kunnen gebruiken bij de registratie. 

Geen probleem. Wij helpen u daarbij en bewerken waar nodig uw beeldmateriaal.

We helpen bij licht, geluid, beeld vanuit onze ervaring. We hebben Workouts opgenomen en getest met een Samsung S8, GoPro 9, Canon EOS M50, Samsung S10, iPhone 11. Geluid in de ruimte opgenomen, maar ook direct naar de laptop toe. Hierin blijven we verbeteren.

Dat gaat heel makkelijk. We hebben hiervoor een speciaal uploadkanaal, waar makkelijk filmpjes kunnen worden geüpload.

De filmpjes staan dan nog niet meteen online. U kunt gewoon onbewerkt materiaal uploaden en wij bewerken ze eventueel nog waar nodig is. Sowieso zetten we er een intro en aftiteling in.

Binnen 24 uur staat de Workout op Workoutsonline.nl

Maandelijks krijgt als partner van ons een nieuwsbrief met informatie, statistieken en tips van ons.

Nee, zeker niet. Goede online lessen zijn zeker leuk, maar de beleving, het sociale, de interactie van LIVE lessen zouden altijd beter moeten zijn. Daarbij heb je dan ook als sportaanbieder alle materialen en een grotere ruimte ter beschikking.

Zie het meer als toevoeging als extra service voor leden die hun Workout op elk moment van de dag willen doen of (nog) niet op een binnenlocatie durven of het gewoonweg niet redden in hun drukke privéleven of werk.

Nee, want we bieden exclusiviteit aan. Dat betekent dat we geen concurrenten op ons platform willen, waardoor u zich met ons kunt onderscheiden t.o.v. de concurrentie.

Absoluut! Laat de buitenwereld zien wat er in uw gebouw afspeelt. Tevens kan de extra service die u met Workoutsonline.nl aanbiedt t.o.v. uw concurrenten een streepje voor betekenen.

Daarbij kunnen wij van uw online Workouts ook een teaser maken, die u dan weer kunt gebruiken ter promotie van uw sportaanbod.

Dat is helemaal aan u zelf als sportaanbieder. U kunt workoutsonline.nl als extra service aanbieden aan uw leden en mag zelf bepalen of u hieraan kosten verbindt.

Momenteel hebben we een speciale kennismakingsaanbieding voor tijdens de lockdown, waarmee je Workoutsonline.nl kunt uittesten voor een eenmalige bijdrage van € 50,00. Aanbod is zolang de lockdown van kracht is.

Ná de lockdown hebben we diverse samenwerkingsmogelijkheden, waarbij de betrokkenheid en activiteiten van de partner de kosten bepalen. Denk daarbij aan een vaste maandelijkse fee vanaf € 50,00 én een laag bedrag per geregistreerde lid. 

Vul voor meer informatie hierover het contactformulier in.