Vragen? FAQ?

ALGEMENE INFORMATIE

Wat is Workoutsonline.nl?

Een online aanbieder van groepslessen die altijd en overal te volgen zijn op een beeldscherm, gegeven door professionele instructeurs.

Voor wie?

  • Voor mensen die liever nog niet binnen in een groep samen willen sporten. 
  • Voor mensen die graag flexibel willen trainen in hun eigen tijd.
  • Voor mensen die een groepsles (bij hun eigen sportschool) niet redden en toch de training willen doen. 
  • Als aanvulling op je sport.

In feite is Workouts Online bedoeld voor iedereen. Iedereen die wilt sporten/bewegen.

Werkt het altijd en overal?

De Online Workouts kunnen altijd en overal worden afgespeeld mits er een internetverbinding is. De Workouts zijn On Demand te zien en op elke apparaat zoals een tablet, smartphone, laptop, televisie of desktop. De website is beveiligd en vrij te benaderen. 

Momenteel gratis via jouw sportschool?

Werkt jouw sportschool samen met ons, dan kun je momenteel gratis gebruik maken van ons platform. Enige wat je hiervoor hoeft te doen is de vouchercode van jouw sportschool (op te vragen bij jouw sportschool, in te vullen bij je aanmelding.  

Kan ik de Workouts via mijn Chromecast bekijken?

Jazeker! Alle Workouts zijn via een Chromecast te bekijken. Ga daarvoor naar de app “Home” en klik daar op “Mijn scherm casten”. Je ziet dan het scherm van je telefoon of tablet op de televisie. Ga dan weer terug naar Workoutsonline.nl en sporten maar.

SAMENWERKEN

Voor instructeurs

Wil jij ook een groepsles geven op ons platform? Dat kan. We houden van diversiteit en willen zoveel mogelijk verschillende disciplines laten zien aan onze volgers.

Bereik jouw volgers via Workoutsonline.nl en stuur ons een mail met wie je bent, wat je wilt geven naar info@workoutsonline.nl en we nemen snel contact met je op.

Voor sportaanbieders

We willen zoveel mogelijk diverse workouts plaatsen en een breed publiek trekken. Heb je een sportschool en wil je je lessen in onze afgesloten omgeving aan jou leden aanbieden? Wij helpen je en nemen je mee in ons succesvol concept. 

Klik HIER voor meer informatie!

Voor aanbieders van verwante producten/diensten

Wij staan voor gezondheid en verzorging. Heb je een product of dienst die mooi aansluit op waar wij voor staan, bijvoorbeeld iets met voeding, kennis, verzorging, dan neem gerust contact met ons op via info@workoutgeleen.nl en wie weet kunnen we een mooie samenwerking aangaan. 

Nooit geschoten is altijd mis!